Érdem szerint 2.0

Elkészült tehát a krimim kéziratának 1. verziója, amit a múlt héten lektorált egy szerkesztő, Nádasi Krisz. Nem tagadom, izgultam az értékelés miatt.

Az irányvonal, a téma és a vázlat azonban egyaránt jó, és a megerősítést is megkaptam, hogy ebből az anyagból bizony legyen könyv! A karaktereken viszont van még mit csiszolni, és arra is figyelnem kell, hogy több nyomozós jelenet legyen a történetben. Ugyanakkor volt néhány fejezet, amitől egy az egyben meg kellett válnom. Krokodilkönnyek hullajtása nélkül töröltem az adott részeket, mert tudom, hogy ezáltal lesz jobb a kész mű. Felbecsülhetetlen értékű az a szakmai segítség, amit Krisztől kaptam!

A könyv tehát most abban a fázisban tart, hogy át kell dolgoznom. Egy hónap határidőt adtam magamnak. Utána keresek hozzá próbaolvasókat, és ha nem ütközik ki semmilyen logikai ficam, vagy egyéb bütykölni való, akkor elmondhatom, hogy kész a könyv! Közben pedig azt is ki kellene törpölnöm, hogy milyen legyen a borító, illetve még a füszöveget is meg kell írnom hozzá.

Lassacskán tehát beérik három év munkája, és összeáll egy kerek egésszé mindaz, ami kikívánkozott belőlem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .