Időzítés

“Ha jól érzed magad írás közben, az olvasók is jól fogják érezni magukat olvasás közben.”

Most megint az van, hogy kizökkentem a krimi történetéből. Sok egyéb más dologgal foglalkoztam, és a könyv átdolgozása valahogy kiesett a látóteremből. A szakácskönyvemmel viszont szépen haladok, ráadásul a Vegán Haspók Instagram oldalam is egyre szebben alakul.

Az elmúlt hetekben rengeteget haladtam a Belső Utamon is. Több olyan felismerésem volt, amelyeknek köszönhetően sikerült elengednem az elvárásaimat, a megfelelési kényszeremet, és észrevehetően türelmesebb, békésebb lettem.

Az írást továbbra is szenvedéllyel művelem. Jó érzéssel tölt el, valahányszor tollat vagy billentyűzetet ragadok. Néha azon kapom magam, hogy mosolygok, miközben írok.

Azt is sikerült letisztáznom magamban, hogy semmit nem kell siettetnem. Minden eljön a maga idejében. És biztos vagyok benne, hogy az ‘Érdem szerint’ című könyvem is a legmegfelelőbb időben fog elkészülni. Akkor, amikor az Olvasók készek lesznek befogadni.

Szóval haladok az utamon kitartóan, céltudatosan. Ami pedig a legcsodálatosabb az egészben, hogy nem akkor leszek boldog, amikor megérkezek végre, ugyanis az addig megtett út minden egyes lépését élvezem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .