Bemutatkozás

1982-ben születtem Nyíregyházán, és ott éltem 30 éven át.
A betűk világa mindig is az életem része volt. Édesanyám elmondása szerint, már alig egyévesen, az ujjaimat megnyálazva, komoly arccal lapozgattam a Nők Lapját rácsos kiságyamban.
Amióta megtanultam olvasni, könyv nélkül nem indulok el sehová, és szinte nem telik el úgy nap, hogy ne olvasnék.

Írásszeretetem már iskolás koromban felszínre bukkant. Rendszeresen jártam helyesírási-, irodalmi versenyekre; később a gimiben verseket fabrikáltam, naplót vezettem; a húszas éveimben pedig belevágtam a blogírásba.

Nagy álmom volt, hogy könyveket is írjak. Erre csak harmincéves korom után került sor. Ekkor ismertem meg ugyanis a férjemet, aki megteremtette számomra az alkotáshoz szükséges biztonságos, stabil hátteret. Eddig négy könyvem jelent meg magánkiadásban.
Az írás számomra terápia. Gyógyító hatással bír. Általa sikerült feldolgoznom több lelki sérülésemet, hiszen a fájdalmaimat a tollam villámhárítóján keresztül a papíron földeltem le.

Személyes blogomat évek óta vezetem lelkesen, melyben főként hétköznapi élményeim, valamint a világról alkotott gondolataim olvashatóak. Gyakorta szoktam képekkel és videókkal színesíteni a szövegeket. Alkalomadtán egy-egy vers is kikerül a kezeim közül.

Folyamatosan képzem magam. Igyekszem az írástechnika fogásait a magamévá tenni, hogy szívemből jövő alkotásaim egyre jobbak legyenek. Ugyanakkor azt is meg kell tanulnom, hogyan tudok úgy kommunikálni, hogy szavaimat meg is hallják az emberek.

Jelenleg lelkesen dolgozok következő könyveimen, és továbbra is hűségesen vezetem több blogomat, valamint gondozom facebook írói oldalamat is. Nagyon sok könyvötlet vár a sorára, hogy szépen formába öntsem őket. Szerencsés vagyok, mert tudom, hogy mi az Életfeladatom, és mindezt szívvel-lélekkel teszem azért, hogy adhassak valamit az embereknek. Értéket, érzéseket, élményeket. Bízom benne, hogy sikerrel járok. 😊

Köszönöm a látogatásodat, és kellemes böngészést kívánok a Könyvek Szívvel oldalán.